Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)

Dreadlock Secrets Unlocked

“In 5 simpele stappen zelf je dreads bijgewerkt”

Welkom in de online omgeving van deze training. Hier vind je alle video’s, checklists en stappenplannen. Veel plezier en veel succes!

Groetjes, Meghan

Quick Start

Hoe deze online omgeving werkt en download (nogmaals) de verzorgingsgids(en)

1. Een goed begin is het halve werk

Wat moet je altijd doen voordat je je dreads gaat bijwerken? Wat vergeten de meeste dreadheads altijd? En wat is super belangrijk maar toch wordt er nooit aan gedacht?

2. Uitgroei onder controle

Alles om je uitgroei onder controle te houden: snelle methodes voor als je niet veel tijd hebt, hoe haal je aan elkaar gegroeide dreads uit elkaar en meer.

3. Reken af met losse haren

Hoe werk je losse haren langs de dreads weg als je weinig tijd hebt en hoe doe je dat als je meer tijd hebt? En hoe doe je het in ieder geval níet?

4. Spoedreparaties en dunne plekken

Hoe repareer je dunne en breekbare plekken onzichtbaar? En wat is de beste manier om de dunne plek te repareren?

5. Tot in de puntjes

Hoe voorkom je dat je losse puntjes verder uitrafelen? Hoe maak je losse puntjes rond (stomp)? En wat is daar de beste manier voor?

Licentie voor 1 persoon

Dit is jouw persoonlijke pagina als deelnemer van Dreadlock Secrets Unlocked.  Je hebt een licentie voor 1 persoon gekocht.

Ik verwacht uiteraard dat je deze pagina en het wachtwoord voor jezelf houdt. De inhoud van deze training zijn alleen voor jou bedoeld. Ik ben en blijf eigenaar van het copyright van alle video’s, stappenplannen, checklists, teksten etc. Je mag ze dus niet delen met anderen, ook niet gratis, tenzij ik dat over bepaalde onderdelen nadrukkelijk gezegd heb.

Je hebt toegang tot deze ledensite voor onbepaalde tijd.

Licentie voor 1 persoon

Dit is jouw persoonlijke pagina als deelnemer van Dreadlock Secrets Unlocked.  Je hebt een licentie voor 1 persoon gekocht. Ik verwacht uiteraard dat je deze pagina en het wachtwoord voor jezelf houdt. De inhoud van deze training zijn alleen voor jou bedoeld. Ik ben en blijf eigenaar van het copyright van alle video’s, stappenplannen, checklists, teksten etc. Je mag ze dus niet delen met anderen, ook niet gratis, tenzij ik dat over bepaalde onderdelen nadrukkelijk gezegd heb. Je hebt toegang tot deze ledensite voor onbepaalde tijd.

  • Voor jou als VIP ben ik 3 dagen per week van 19 tot 20 uur op Whatsapp in de groepsapp voor VIPS aanwezig om vragen te beantwoorden over de training.
  • Daarnaast ben ik in de community aanwezig in het VIP gedeelte. Klik hieronder op een link om daar naartoe te gaan.

Stel je vragen die in de live sessies beantwoord gaan worden. Ook de nabespreking vindt hier plaats. Hier worden de datums van de live sessies en de opnames geplaatst