Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Cursus
Materialen

Dreadlock Secrets Unlocked

“In 5 simpele stappen zelf je dreads bijgewerkt”

Welkom in de online omgeving van deze training. Hier vind je alle video’s, checklists en stappenplannen. Veel plezier en veel succes!

Groetjes, Meghan

Licentie voor 1 persoon

Dit is jouw persoonlijke pagina als deelnemer van Dreadlock Secrets Unlocked.  Je hebt een licentie voor 1 persoon gekocht.

Ik verwacht uiteraard dat je deze pagina en het wachtwoord voor jezelf houdt. De inhoud van deze training zijn alleen voor jou bedoeld. Ik ben en blijf eigenaar van het copyright van alle video’s, stappenplannen, checklists, teksten etc. Je mag ze dus niet delen met anderen, ook niet gratis, tenzij ik dat over bepaalde onderdelen nadrukkelijk gezegd heb.

Je hebt toegang tot deze ledensite voor onbepaalde tijd.

Licentie voor 1 persoon

Dit is jouw persoonlijke pagina als deelnemer van Dreadlock Secrets Unlocked.  Je hebt een licentie voor 1 persoon gekocht. Ik verwacht uiteraard dat je deze pagina en het wachtwoord voor jezelf houdt. De inhoud van deze training zijn alleen voor jou bedoeld. Ik ben en blijf eigenaar van het copyright van alle video’s, stappenplannen, checklists, teksten etc. Je mag ze dus niet delen met anderen, ook niet gratis, tenzij ik dat over bepaalde onderdelen nadrukkelijk gezegd heb. Je hebt toegang tot deze ledensite voor onbepaalde tijd.

  • Voor jou als VIP ben ik 3 dagen per week van 19 tot 20 uur op Whatsapp in de groepsapp voor VIPS aanwezig om vragen te beantwoorden over de training.
  • Daarnaast ben ik in de community aanwezig in het VIP gedeelte. Klik hieronder op een link om daar naartoe te gaan.

Stel je vragen die in de live sessies beantwoord gaan worden. Ook de nabespreking vindt hier plaats. Hier worden de datums van de live sessies en de opnames geplaatst