Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Red je Dreadje gids mockup Lock Solid Dreadlocks - Solid Locks Academy - Alles voor Dreads

Red je Dreadje

“Niet afscheren, maar binnen 5 minuten zelf repareren”

Welkom in de online omgeving van deze training. Hier vind je alle video’s, checklists en stappenplannen. Veel plezier en veel succes!

Groetjes, Meghan

Licentie voor 1 persoon

Dit is jouw persoonlijke pagina als deelnemer van Red je Dreadje.  Je hebt een licentie voor 1 persoon gekocht.

Ik verwacht uiteraard dat je deze pagina en het wachtwoord voor jezelf houdt. De inhoud van deze training zijn alleen voor jou bedoeld. Ik ben en blijf eigenaar van het copyright van alle video’s, stappenplannen, checklists, teksten etc. Je mag ze dus niet delen met anderen, ook niet gratis, tenzij ik dat over bepaalde onderdelen nadrukkelijk gezegd heb.

Je hebt toegang tot deze ledensite voor onbepaalde tijd.

Licentie voor 1 persoon

Dit is jouw persoonlijke pagina als deelnemer van Red je Dreadje.  Je hebt een licentie voor 1 persoon gekocht. Ik verwacht uiteraard dat je deze pagina en het wachtwoord voor jezelf houdt. De inhoud van deze training zijn alleen voor jou bedoeld. Ik ben en blijf eigenaar van het copyright van alle video’s, stappenplannen, checklists, teksten etc. Je mag ze dus niet delen met anderen, ook niet gratis, tenzij ik dat over bepaalde onderdelen nadrukkelijk gezegd heb. Je hebt toegang tot deze ledensite voor onbepaalde tijd.